Roberto Milletti Roberto Milletti
Roberto Milletti

Roberto Milletti


De Italiaanse Roberto Milletti combineert traditionele yogahoudingen met bewegingen die zijn geïnspireerd op vechtsporten. Zijn lessen bestaan uit vloeiende bewegingen en hebben altijd een vernieuwende twist. Flowen is het sleutelwoord!

Roberto’s mantra: we zijn hier niet om yoga te doen, we zijn hier om yoga te worden. Hij moedigt je aan om je Ki, je innerlijke kracht, naar boven te laten komen en wil je laten ervaren dat er meer mogelijk is dan je denkt.

Zijn les op Yogatv staat helemaal in het teken van de schouders. De oefeningen helpen je gewrichten te mobiliseren.

Yoga helpt je te surfen op de golven van het leven’

Zo blijf je in het hier en nu

‘Yoga is een middel, geen doel,’ is Roberto’s boodschap. Het heeft hem geleerd om meer in het nu te zijn, door zijn aandacht te richten op zijn (fysieke) lichaam. Je gedachten gaan van verleden naar toekomst, je lichaam is altijd in het heden. En dat moment is precies waar je geluk vindt.

Meer over Roberto:

www.odakayoga.com

Doe nu zelf thuis yoga met Yogatv

Elke week nieuwe yogalessen en meditaties van de beste (inter)nationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ochtend- & avondyoga en Pilates. Of je nu 5, 30, of 60 minuten hebt: doe yoga lekker thuis, via je smartphone, tablet of computer!

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief