Facebook Live: zo blijf je jong

Zet in je agenda: dinsdag 23 mei gaan we live op Facebook!

Hilary Brown

Je bent zo jong als je ruggengraat soepel is. Leer van de bekende yogadocent Hilary Anne Brown hoe je je rug jong en flexibel kunt houden. In deze live sessie op Facebook vertelt Hilary over de 6 bewegingen van de ruggengraat en hoe je deze gezond houdt.

Daarna kun je live meedoen met yoga-oefeningen voor je rug. En stel alle vragen die je hebt, door ter plekke een reactie te plaatsen onder de video. Grijp je kans!

Dinsdagavond 23 mei, 20.00 – 20.30 uur
Vanaf het dakterras naast de Yoga Magazine redactie, middenin de stad!

Mis het niet: geef op Facebook aan dat je vlak van tevoren een herinnering wilt ontvangen.

Heb je nu al een vraag voor Hilary? Laat hieronder een reactie achter.

Pre-teacher training

Online training
 • De eerste stap naar docent in 10 weken
 • Met theorie, praktijkdagen en certificaat
 • Inclusief Het Nieuwe Yogaboek 
bekijk de training
 
-
Reacties:
 • Rosana van Halem

  Ik heb erg last van pijnklachten in de cervico thoracale wervel overgang, niets helpt om het los te maken. ( fysio manuele therapie) Het belemmerd daarbij ook mijn schouderfunctie rechts. Ik kan mijn poweryoga lessen niet meer goed volgen. Welke oefeningen kan ik nog proberen behalve de borstopeners en downward dog... Dank Rosana

 • Péronne Vermeij

  Hoi, is de sessie nu op maandag 22 mei of DINSDAG 23 MEI?

 • Ilse Savenije

  Dinsdag 23 mei, excuus!

 • Corrie Brandt

  Ik heb een paar geleden een hernia gehad onder in mn rug niet aan geopereerd. Morgens als ik opsta ben ik erg stijf en is mn rug pijnlijk Welke oefeningen zou ik daar voor kunnen doen leeftijd is 64 jaar

 • Leen cluyts

  Wordt de sessie opgenomen en op yoga tv geplaatst? Heb veel interesse, maar ben nu dinsdag al belemmerd... Heb wel een yoga tv login!

 • Ilse Savenije

  Dag Leen, leuk dat je geïnteresseerd bent! De sessie blijft daarna op Facebook staan en komt daarna waarschijnlijk ook op Yogatv (maar daar kan wat tijd tussen zitten). Leuk als je meedoet via Yogatv!

 • Maris

  Hoi! Wat leuk dat je dit doet! Dank je wel! Ik heb n hernia op l5-l3 met veel doofheid in mn voet. Wat zou ik kunnen doen? En kan ik straks meedoen? Dank je!

LAAT EEN REACTIE ACHTER:

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka