Deel jouw yoga wijsheid!

  • Leestijd: 2 minuten
  • Heleen Peverelli

Welk inzicht was voor jou levensveranderend? Welke wijze les (op of naast de mat) neem je altijd met je mee? We zijn op zoek naar de mooiste verhalen.

De woorden van je yogadocent, die hij/zij elke les herhaalt maar na een paar jaar pas écht tot je doordrongen… Die les die je op de mat leerde en kon toepassen in je dagelijks leven… Dat moment waarop een lampje ging branden en waarop je anders naar iets ging kijken…

Beschrijf het aha-moment waarop het kwartje ging vallen én hoe je dit toepast in je leven. Het moment waarop je dacht: nu snap ik het, dít is wat ze bedoelen met yoga!

Op welke momenten val jij terug op dit inzicht? Bijvoorbeeld tijdens een heftige discussie met een collega, waarbij je opeens de humor van de situatie kunt inzien. Of hoe je je gedachten kunt omzetten wanneer je in de put zit?

Durf jij jouw ervaring met ons en andere lezers te delen?

Schrijf je verhaal zo mooi, boeiend, persoonlijk mogelijk op. Gebruik maximaal 400 woorden en stuur het voor 22 mei naar redactie@yogamagazine.nl o.v.v. Wijze yogales. De mooiste verhalen krijgen een plekje in Yoga by Happinez!

#wijzeyogalessen #durftedelen

Illustratie: Bodil Jane

Delen via:
12 mei 2017 | Laatst gewijzigd op 24 januari 2020

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief