Deel jouw yoga wijsheid!

Welk inzicht was voor jou levensveranderend? Welke wijze les (op of naast de mat) neem je altijd met je mee? We zijn op zoek naar de mooiste verhalen.

De woorden van je yogadocent, die hij/zij elke les herhaalt maar na een paar jaar pas écht tot je doordrongen… Die les die je op de mat leerde en kon toepassen in je dagelijks leven… Dat moment waarop een lampje ging branden en waarop je anders naar iets ging kijken…

Beschrijf het aha-moment waarop het kwartje ging vallen én hoe je dit toepast in je leven. Het moment waarop je dacht: nu snap ik het, dít is wat ze bedoelen met yoga!

Op welke momenten val jij terug op dit inzicht? Bijvoorbeeld tijdens een heftige discussie met een collega, waarbij je opeens de humor van de situatie kunt inzien. Of hoe je je gedachten kunt omzetten wanneer je in de put zit?

Durf jij jouw ervaring met ons en andere lezers te delen?

Schrijf je verhaal zo mooi, boeiend, persoonlijk mogelijk op. Gebruik maximaal 400 woorden en stuur het voor 22 mei naar redactie@yogamagazine.nl o.v.v. Wijze yogales. De mooiste verhalen krijgen een plekje in Yoga Magazine!

#wijzeyogalessen #durftedelen

Illustratie: Bodil Jane

De 7 wetten van succes

Online training
  • Ontdek de filosofie van Deepak Chopra
  • 21 lessen met oefeningen en talks
  • Leer elke dag van de week een andere levensles toepassen
bekijk de training
 

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief