3 yogalessen die je niet wilt missen (wij in elk geval niet)

  • Leestijd: 2 minuten
  • Ilse Savenije

Inner peace: wie wil dat niet? Op 7 en 8 oktober kun je in bijzondere kerken in Amsterdam yogalessen volgen, luisteren naar inspirerende wisdom talks, dansen of meezingen met muziek. Dit is onze top 3 in het programma van de Inner Peace Conference dit jaar.

Dit zijn 3 dingen die wij niet willen missen op de Inner Peace Conference

1. Chocolate and Yoga: a heart opening celebration – Afke Reijenga & Jennifer Ann

Twee van onze favorieten bij elkaar gebracht: yoga en chocolade! Vorig jaar volgden we een extatische Tribal Vinyasa yogales bij Afke, dit jaar kijken wij uit naar de ceremonie die ze samen met medicijnvrouw Jennifer Ann houdt. Wat te verwachten? Een meditatie, een intentie zetten terwijl je de cacao drinkt en een serie hartopeners.

2. Learn to breath – Max Strom

Op de juiste manier ademhalen kan je leven veranderen, vertelde Max Strom ons. Hoe precies, dat leren we graag in een workshop met deze adem-expert.

3. Sound Journey: reconnect with your own stillness within – Shanti Sounds

Ah, wat klinkt dit bijzonder: helende muziek, een reis naar binnen, geluiden met verschillende golflengtes en vibraties – die elk doorwerken op verschillende delen van je lichaam en je geest. Alles om te ontspannen, naar binnen te keren, je te verbinden met een hoger bewustzijn. Door Shanti (= vrede) Sounds, om de dag mee af te sluiten.

Speciale aanbieding: gratis yogales bij je ticket

We hebben een speciale actie: lezers van Yoga by Happinez krijgen een gratis yogales bij Delight yoga in Amsterdam of Den Haag bij hun festivalticket (kies zelf wanneer, dat hoeft dus niet in dit festivalweekend!). Boek via www.innerpeaceconference.org/ym met kortingscode YM2017.

Delen via:
25 september 2017 | Laatst gewijzigd op 24 januari 2020

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief