nietgratis
De Vier Edele Waarheden van het boeddhisme

De Vier Edele Waarheden van het boeddhisme

2.221 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze video vertelt boeddhist Michelle de Bruijn hoe je leeft volgens de vier edelen waarheden van het boeddhisme. In de inspirerende talk geeft ze je meer inzicht in het boeddhisme aan de hand van haar eigen ervaringen met de vier Edele Waarheden en helpt ze je op weg met een praktische oefening in zelfinzicht. (Hou pen en papier bij de hand!)

Diep geluk in gelijkmoedigheid

Michelle heeft jaren van bestudering en beoefening van het Tibetaans boeddhisme achter de rug. Haar ervaring geeft ze door via visualisatie, meditatie, concerten en trainingen. De belangrijkste les die ze hoopt mee te geven aan anderen, is dat er diep geluk schuilt in gelijkmoedigheid, rust en het volledig kunnen omarmen van het veranderlijke leven. Michelle: “Onze mind is super sterk. Als mens mogen  we dankbaar zijn voor de mogelijkheid met die mind te werken om ons welzijn en dat van anderen te bevorderen.”

Bekijk ook de meditatie met cellomuziek die Michelle voor Yoga by Happinez maakte.

In ons eerste digitale magazine gaf Michelle een uitgebreid interview over haar leven. Het magazine kun je hier kopen. Als abonnee kun je inloggen en meteen lezen.

3 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief