nietgratis
Talk: verdiep je practice met Advanced Yoga Practices

Talk: verdiep je practice met Advanced Yoga Practices

1.482 weergaven
Bewaar als favoriet

Advanced Yoga Practices

Deze talk van yogadocent Pieter Scheffe gaat over AYP, de Advanced Yoga Practices. De basis van AYP is diepe meditatie. Zodra je die eenmaal onder de knie hebt, breid je je practice steeds verder uit. Deze simpele maar krachtige technieken zijn een soort snelweg naar spirituele verdieping. Het stille geluk van meditatie neem je steeds meer mee je dag in.

Over Pieter Scheffe

Pieter doet al yoga vanaf zijn achttiende en heeft een schat aan kennis. Hij volgde opleidingen in Nederland, Frankrijk en India en verbleef een jaar in India voor zijn persoonlijke spirituele oefening. De kennismaking met de AYP methode voelde als thuiskomen. Pieter is eigenaar van DevaDeva in Drenthe, waar je inspirerende AYP retraites kunt volgen.

  • Wil je na het kijken van deze talk de AYP-lessen van Pieter volgen? Ga dan naar zijn docentpagina.

Meer lezen over AYP

Voor het digitale Yoga by Happinez nummer 5 van 2020 maakte docent Pieter Scheffe een speciale minitraining AYP. Hierin vertelt hij meer over AYP in een talk en en geeft hij twee oefeningen met de methode. Dit is een van de twee oefeningen. Wil je de hele training van Pieter volgen? Open of koop dan Yoga by Happinez 5.

6 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief