agenda

Zin in een workshop of festival?

Onze yoga-agenda is een overzicht van interessante workshops, mooie Kirtan-festivals en andere boeiende yoga evenementen.

Wil je je evenement toevoegen aan de agenda? Dat kan hier. Voor reizen, retreats en weekendjes weg verwijzen we je naar de reisagenda. Yogaopleidingen vind je hier.

Bekijk de agenda
Foundation of Yoga

Toegankelijke 5 daagse beginnerscursus. Yogafilosofie, basishoudingen, ademtechnieken en meditatie: jouw stevige basis voor een veilige yoga practice.

Kosten: € 125,-

Locatie: Yoga Spot, Amsterdam

Warm Water Rebirthing

Een helend en heilig weekend met methoden als water rebirthing en vuurademen om diepgewortelde patronen te transformeren naar meer liefde en harmonie.

Kosten: € 225,- exclusief verblijfskosten

Locatie: Centrum de Horst in Meddo (Gld)

Elementen Yogadag: Water

Baden in je (water) element in een flow van hatha yoga en meditatie. Het element van genot, flexibiliteit, verandering... "Go with the Flow!"

Kosten: € 50,-

Locatie: Twello, Gelderland

Workshop: Een helende Chakra reis

Een workshopdag met Yin yoga, helende chakra visualisatie, sharing cirkel en een meditatie geur reis: vanuit stilte brengen de Chakra’s onze energie in beweging.

Kosten: €49,-

Locatie: Yogadreams, Zaandam

Vinyasa flow workshop

Deze vinyasa flow workshop is voor zowel studenten die hun eigen practice willen verdiepen als voor docenten die graag flow in hun les willen brengen.

Kosten: € 75,-

Locatie: Europalaan 2, Utrecht

Serious Yoga

Wil je (yoga)lessen geven voor een goed doel? Doe dan mee aan SeriousYoga 2018! Iedere donatie komt ten goede aan het goede doel van de actie.

Kosten: donatie

Locatie: overal

Weaving Sound Into Silence

Luis Paniagua (Spanje) en Suyana (België) bieden een avond vol muzikale schoonheid in een intieme ruimte.

Kosten: zie website

Locatie: nog bekend te maken

Tantra Festival Amsterdam

Met meer dan 25 workshops op het driedaagse programma van het Tantra Festival, maak je op een laagdrempelige manier kennis met deze oosterse leer.

Kosten: €175,- (early bird)

Locatie: Mirror Centre, Amsterdam

Mirabai Ceiba in concert

De muziek van Mirabai Ceiba is hartverwarmend, toegankelijk en tegelijkertijd raakt het diep de ziel. De prachtige klanken van harp, piano, gitaar en viool versmelten wonderlijk met hun harmonieuze stemmen.

Kosten: vanaf €30,-

Locatie: Zuiderkerk, Amsterdam

Heartsongs Chanting Circle

Een inspirerende chanting avond met Kevin James Carroll (Australie), waarbij je mee zingt, danst en diep de stilte die volgt in duikt.

Kosten: vanaf €22,50

Locatie: Vondelkerk, Amsterdam

Two Day Masterclass Lesley Fightmaster

Na een succesvol event vorig jaar, is de warme en inspiratievolle yogadocent Lesley Fightmaster van Youtube terug. 23 en 24 juni 2018 in Amsterdam

Kosten: zie website

Locatie: http://www.bontezwaan.nl/

Open je 7 Chakras

Ontlokkende Chakra Hatha Yoga. Vergroot je energiebanen met behulp van ademhaling, yogahoudingen en meditatie. En ontdek jouw oer-stroom met GuruYoga.

Kosten: € 45,-

Locatie: YogaFest Studio, Water, Amsterdam

The Soul of Mantra – live

Deva Premal & Miten and Manose nodigen je uit de kracht van mantra’s te ervaren tijdens hun Soul of Mantra tournee. Laat je inspireren!

Kosten: vanaf €30,-

Locatie: Schouwburg, Almere