agenda

Zin in een workshop of festival?

Onze yoga-agenda is een overzicht van interessante workshops, mooie Kirtan-festivals en andere boeiende yoga evenementen.

Wil je je evenement toevoegen aan de agenda? Dat kan hier. Voor reizen, retreats en weekendjes weg verwijzen we je naar de reisagenda. Yogaopleidingen vind je hier.

Bekijk het overzicht

Bekijk de agenda
“Altijd op vakantie!”

Van deze Yogadag kom je thuis alsof van vakantie. Mindfulness Yoga en Meditatie leren je de weg naar het vakantiegevoel. Kom je mee-ontspannen?

Kosten: € 50,-

Locatie: Het Yogahuis in Twello

Let your yoga dance!

De yogahoudingen worden als dansbewegingen. Creativiteit in beweging. Voor iedereen die de dynamiek, creativiteit en flow van beweging wil ervaren.

Kosten: € 25,-

Locatie: Artemis Yogacentrum, Industrieweg 20, 3401 MA IJsselstein (gratis parkeren)

Workshop Aerial yoga

Ervaar het unieke gevoel van gewichtloosheid, vrijheid en ruimte in je hele lichaam. Leer om los te laten en laat de zwaartekracht zijn werk doen tijdens omgekeerde houdingen.

Kosten: € 25,-

Locatie: Yogasite, Breda

Yoga & Ayurveda detox

Kom en leer meer over de twee zusterdisciplines yoga en ayurveda en hun verbinding.

Kosten: € 95,-

Locatie: Yoga Sadhana - City Yoga Retreat Vlissingen

Workshop Psoas & Bindweefsel

Naast de fysieke aspecten is de psoas ook een “emotionele” spier: ‘je tweede brein’. Stress, trauma en emoties worden diep in de kern opgeslagen. Door Sandra Carson.

Kosten: € 59,50

Locatie: Club Yoga, Leeuwarden

Mindfulness voor kleuters

Spelend verkent je kleuter mindfulness via kinderyoga, spellen en verhaaltjes. Je kleuter slaapt beter, piekert minder en heeft meer zelfvertrouwen.

Kosten: € 62,50

Locatie: Dr. Hartogsweg 58, Ede

Benefietyoga Honey Highway

Yogaschool De Dolfijn organiseert een yogadag met als goed doel Honey Highway. Met 100 yogi's halen we genoeg op voor een bloemenzee van 15.000 m2 .

Kosten: € 50

Locatie: Op Hodenpijl, Schipluiden

Primal Flow Weekend

Een weekend lang 'Primal Flow' workshops van internationaal yogadocente Nianna Bray. Met thema's als kracht, focus en helderheid. Schrijf je nu in!

Kosten: zie website

Locatie: Glow Yogastudio, Haarlem

Volg je hart

Luister jij naar de stem van je hart? Met yoga en opdrachten ga je aan de slag met wie je bent en wat je echt wilt. Geschikt voor elk niveau. Inclusief koffie, thee, lunch.

Kosten: € 75,-

Locatie: Ilove2yoga, Barneveld

Mindfulness Stiltedag

Welkom, om een dag lang in stilte te oefenen in het vriendelijk omgaan met jezelf: met de soms onrustige geest, met alles wat in het hart leeft...

Kosten: € 45,-

Locatie: Het Yogahuis in Twello

Bryan Kest Poweryoga

BK, probably the most down-to-earth, cool and eloquent yoga teacher you'll ever meet. Enjoy his yoga talk and signature flow! Laugh, Sweat and Relax!

Kosten: €65,-/75,-

Locatie: Yoga on Call Noord, Gent, België

Yoga bij Fibromyalgie

Het online programma waarin je stap voor stap je eigen yoga beoefening ontwikkelt. Ga uit van jouw mogelijkheden. Beoefen jouw vorm van yoga.

Kosten: zie website

Locatie: online

Yoga in OpenLuchtHotel©

Voor de ultieme Yoga ervaring slaap je onder de Leidse sterren in het OpenluchtHotel! In de ochtend gratis een yogasessie in het hartje van Leiden!

Kosten: vrijwillige bijdrage

Locatie: De Burcht Leiden

Yoga in de bieb

Pop Up Yoga in de bibliotheek van Eindhoven, door DJ Lady Aïda. Vijftien maandagen lang zen tussen de boeken met Kundalini yoga en meditatie.

Kosten: €12,-

Locatie: Bibliotheek Witte Dame, Eindhoven

Breath Awakening

Leer je ultiem ontspannen en je adem gebruiken als “key to consciousness”. Cora Verkuilen (oprichter Yogatrainer) traint sinds 2010 wekelijks groepen.

Kosten: € 55,-

Locatie: Eindhoven

Stiltedag

STILTEDAG. zaterdag 10 juni 10:00 - 17:00 uur, of blijf tot zondag 11.00 uur. Een hele dag of weekend stil zijn is bijzonder.

Kosten: vanaf € 55,-

Locatie: Yogabindu, Langenboom

Yoga bij Noord Straalt

Nieuw vanaf 1 maart elke week op woensdag rustige, klassieke Yoga, meditatie en ontspanning bij Noord Straalt in Amsterdam Noord op de Vasumweg 24a.

Kosten: € 15,-

Locatie: Amsterdam-Noord

Groeien in de Ziel

Nieuwsgierig naar jouw Engel dit jaar, welk thema er op jouw levenspad klaar staat en hoe je met je Engel/gids kan samenwerken? Een jaar samen op reis.

Kosten: € 245,-

Locatie: Meppen