nietgratis

Yoga bootcamp – week 4

Het tempo omhoog

In week 4 leggen we het tempo wat hoger. Als warming-up kun je de les van week 1 doen. Hiermee maak je de serie langer en warm je op met een Zonnegroet en de basishoudingen. Met het herhalen en herkennen van les 1 kun je je bewegingen beter begeleiden met je adem. Zo wordt de serie bijna een dans op het ritme van je adem!

Bovendien lenen de basishoudingen zich goed om te observeren hoe je lichaam voelt. Voel je al meer opening in de schouders of lengte in hamstrings ten opzichte van 3 weken geleden? Natuurlijk is het geen doel op zich om de hielen aan de vloer te krijgen in de Neerwaartse Hond, maar het kan wel motiverend werken als je merkt dat je kwartiertjes op de mat zijn vruchten afwerpen. Meer ruimte in je lichaam betekent vaak ook meer ruimte in je hoofd.

Yoga bootcamp challenge

Wat is de yoga bootcamp? Dat lees je hier.

Doe de andere lessen mee:

  • Week 1 (waarin Danielle je de 8 basishoudingen leert)
  • Week 2 (waarin we de houdingen herhalen)
  • Week 3 (waarin de houdingen iets moeilijker en zwaarder worden)
Wil je de volledige yoga bootcamp challenge volgen?

Meld je hier aan en je ontvangt elke maandag een nieuwe bootcamples in je inbox. Op maandag kun je de lessen gratis volgen (Yogatv-abonnees altijd!). Daarna kun je de yogalessen volgen met een abonnement op Yogatv. Dit kan al voor € 3,50 per maand (zo volg je de hele bootcamp voor € 7,-).

Abonnee worden van YOgatv

-
Geef hier je reactie:
  • Sanne

    Deze wordt al wat zwaarder. Is goed te doen, morgen zal ik het twee keer achter elkaar proberen.

  • Norah

    Ik ben net terug van vakantie en sinds gisteren weer begonnen. Doe er steeds 2 achterelkaar maar is pittig zat. Goede en fijne oefeningen .