Dynamische Yoga Marcel Kooij

Beoordeling:

Bij Dynamische Hatha yoga wordt er op een actieve manier omgegaan met de yogahoudingen. Het is een pittige manier van yoga waarbij we afwisselend kort en lang in de yogahoudingen staan, waardoor er meer hitte gecreëerd wordt in het lichaam en we soepeler er krachtiger worden. Vanuit deze activiteit komen we dan in ontspanning en ervaren we een rust in ons zelf.

Yoga op de mat met jouw (on)mogelijkheden. Tijdens de les zal je uitgedaagd worden je grenzen te verleggen. Door middel van inspanning komen we tot ontspanning en creëer je een rust in jezelf.


 • Scholen
-
Reacties:
 • Milou ter Horst

  Marcel laat je zoeken naar je eigen grenzen en uitdagingen. Fysiek maar ook mentaal.

 • Karen van der Vliet

  Marcel daagt je uit je grenzen te verkennen op een fijne en humorvolle manier, met veel kennis en precies wat bij jou past. Ik heb allerlei yogavormen en -lessen uitgeprobeerd, maar de lessen van Marcel zijn voor mij elke keer weer precies goed. Hij doet wat hij belooft!

 • Esmeralda

  Marcel geeft uitdagende yoga lessen. Met een sprankje humor en passend bij elk niveau. Beperkingen worden serieus onder de loep genomen om te kijken wat wel en niet kan. Na de lessen voel ik me heerlijk tot rust gekomen. Mijn rustpuntje in de week waar ik naar uitkijk.

 • Jan

  Marcel geeft zeer goed les, laat je jouw grenzen ontdekken met een ontspannen sfeer dankzij zijn humor. Zeer aan te bevelen.

 • Iris

  Als docent is Marcel betrokken en bevlogen, met humor en de juiste manier van uitdagen om je grenzen te verkennen tijdens de lessen. Ik kijk altijd erg uit naar de les!

 • Guido

  Bijzonder ervaren en onderlegde yogadocent. Marcel doet me denken aan een balletdanser, zo vloeiend en beheerst geeft hij het voorbeeld. We hoeven het alleen maar na te doen, maar binnen onze eigen mogelijkheden natuurlijk. Aanrader voor eenieder op welk niveau dan ook, mits je wel een beetje aan de slag wil met jezelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER:

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka