scholen

Zoek je yogaschool

Zoek je een yogaschool in jouw buurt? In ons overzicht ben je op de juiste plek!

Je kunt als studio-eigenaar gratis jouw school hier toevoegen aan het overzicht. Wil je een docentenopleiding op onze website plaatsen? Plaats je advertentie.

Zoek een school

yogascholen

Yogapraktijk OmiYoga
Yogapraktijk OmiYoga is gespecialiseerd in yoga voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking (ADHD, Down Syndroom, Autisme).
Rotterdam
To be Young
Yoga, mindfulness en coaching voor jongeren op 100 m van het CS Rotterdam. Goedkope yogalessen vanaf 5 euro en inspirerende mindfulness trainingen voor scholieren en studenten.
Rotterdam
Kundalini Yoga Rotterdam
Kundalini Yoga is de yoga van het bewustzijn. Een actieve Tantrische Hatha Yoga, die een van de snelst transformerende yogavormen is in de wereld.
Rotterdam
Blije Boeddha Yoga
Blije Boeddha Yoga ligt in het rustige deel van Rotterdam. Hatha Yoga en ZwangerschapsYoga in Saswitha Stijl. Kleine groepen, persoonlijke aandacht en privé lessen.
Rotterdam
MoveAlongStudio
* Onze deelnemers hebben verschillende fysieke niveaus * We bieden tijdens de les beginners tot gevorderden opties aan * De groepsgrootte is tot en met 12 personen
Rotterdam
Yoganesa
The Yoganesa team is a group of international, certificated teachers, who are sharing their passion and love to yoga, pilates and meditation.
Rotterdam

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief