Yogaretreat in de natuur op het Thaise Koh Samui

Het yoga- en wellnesscenter op het Thaise Koh Samui is een waar yogaparadijs. Op je matje tussen de palmbomen met uitzicht op een turquoise zee: je kunt het niet beter treffen. Kies uit een breed scala van yogalessen, zoals van een bekende Ashtanga yogadocent: Paul Dallaghan. Bij dit yogaretreat kun je ook je kind of je vriend of vriendin meenemen die niet aan yoga doet. Deze unieke plek is dus voor iedereen!

Thailand retreat koh samui

Het ontstaan van een yogaparadijs

‘Als je toch iets bouwt, kun je het beter meteen goed doen,’ lacht Paul Dallaghan verontschuldigend. Drie jaar geleden verhuisden hij en zijn vrouw Jutima hun yoga retreat naar deze prachtige plek aan de zuidkust van Koh Samui in Thailand, waar ze een fonkelnieuw yoga- en wellnesscentrum uit het zand stampten. En hoewel Paul tegenwoordig een van de bekendste docenten uit de Ashtanga-wereld is en hij over de hele wereld lesgeeft, keert hij hier regelmatig terug om retreats te leiden. Er komt doorgaans een vrolijk internationaal gezelschap op af van expats, jonge stellen op Thailand-reis en yogi’s op zoek naar verdieping.

Aanbieding

Boek via onze website en krijg een gratis massage tijdens je retreat.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 756,-

 INFORMATIE & DATA 

Thailand retreat koh samui

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief