Yoga wellness en detox op Ibiza

De Holistische Yoga & Wellness Retreats op Ibiza organiseert 5-sterren retraites om nooit te vergeten. Het retreat wordt gerund door een enthousiast en professioneel team van inspirerende eilandbewoners. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je wordt ontzettend goed en liefdevol begeleid gedurende het hele programma.

De retreats van yogadocenten Larah en Susie vinden plaats op zorgvuldig geselecteerde sprookjesachtige accommodaties in de ‘Golden Triangle’ in het noordwesten van Ibiza.
Er zijn dagelijks heerlijke zuivere, vegetarische maaltijden, je krijgt een wellness coachingsessie en Lomi Lomi lichaamsmassage, er zijn inspiratiesessies en natuurlijk veel yogalessen in de buitenlucht.

Alle locaties zijn kleinschalig en voor maximaal vijftien personen. Er is dus extra aandacht voor persoonlijk contact tijden je retreat.

Je kunt kiezen voor verschillende reizen: Glow Pure, Harmonise Mindfulness Yoga & Lifestyle Detoxretreat of het Nourish Women’s Empowerment Retreat.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 1195,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief