Yoga in Andalusië

Tussen de glooiende heuvels van het uitgestrekte landschap in het Spaanse Andalusië ligt dit magische yogaparadijs. Niet voor niets door Yoga Journal 2019 uitgeroepen tot een van de beste yogaretreats ter wereld. In de laid back sfeer van yogacentrum kom je helemaal tot rust en je voelt dat iedereen hier met hart en ziel betrokken is om jou een geweldige tijd te bezorgen.

Je kunt kiezen uit een grote variëteit aan yogaretraites. Ook kun je op individuele basis komen op tijden die jou goed passen. De grote eyecatcher van dit yoga walhalla is misschien wel de enorme yoga-dome met grote glazen wand waardoor je uitkijkt over de omliggende velden. Een ervaring die je altijd bij zal blijven.

Olijfboerderij in Andalusië

Yoga in AndalusiëHet centrum bestaat uit een prachtige oude gerenoveerde olijfboerderij midden in Andalusië met prachtige olijfbomen bestaande uit acht huizen die de ‘cortijo’ vormen. In typisch Spaanse stijl zijn er twee binnenplaatsen, één met sinaasappel- en citroenbomen. Het ligt heerlijk rustig in een grote open vallei aan de voet van de Sierra de Grazalema. Deze majestueuze bergketen zie je aan de horizon liggen. Het uitzicht is adembenemend: glooiende heuvels, velden met zonnebloemen en meren. Er is een zoutwaterbad, een sauna en drie yogazalen waaronder de geliefde Om Dome van waaruit je via de grote glazen wand uitkijkt over de horizon.

Keuze uit verschillende retreats

Je hebt een ruime keuze uit verschillende retreats met elk een eigen thema. Zo is er de relax & restore retreat die is ontwikkeld om te herstellen van vermoeidheid of stress. Deze reis bestat uit een prachtige mix van restorative & Yin yoga, stiltesessies, coaching, reiki, meditatie, herstellende oefeningen, twee wandelingen van drie uur in de omgeving en iedere dag vers biologisch en vegetarisch eten. Ook is er tijd en ruimte om te ontspannen en je te laten masseren. Hou je ook van een actieve Vinyasa flow? Dan kun je meedoen aan de dagelijkse ochtendles. En als je het aandurft, kun je ook een week je telefoon inleveren en gaan voor een totale digitale detox.Yoga in Andalusië

Andere soorten retreats zijn onder andere een retreat gecombineerd met een cursus Spaans, een retreat met paardrij-excursies, eentje met een cursus permacultuur en zelfs een yoga & wijnretreat. Ook is er een retreat speciaal voor beginners. Je kunt zelf je start- en einddatum kiezen of bepalen om het algemene yogarooster te volgen.

Prijzen en data

Meer informatie over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.


vanaf € 355,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief