Pilates en yoga op Canarisch eiland Fuerteventura

In het noorden van Fuerteventura, een van de ruigste Canarische Eilanden, ontdekten we een hele bijzondere plek voor liefhebbers van yoga en pilates. Een fantastische combinatie van ervaren teachers, fantastische koks, lieve gastvrouwen en goed internationaal gezelschap. Daarnaast ben je omringd met mooie natuur: prachtige witte stranden, imposante duinen, een turquoise oceaan, vulkanen en uitgestrekte (rots)vlaktes. Er hangt een laid-back sfeer op het eiland van surfers, kunstenaars en levensgenieters uit alle hoeken van de wereld.

Fuerteventura pilates

Pilates- en yogales op het witte strand

Je kunt kiezen uit twee locaties: Villa Surya en de kleinere Villa Lotus. Villa Surya ligt een kwartier rijden van het strand. Er wordt lekker en gezond voor je gekookt tijdens de brunch en het diner. De maaltijden vormen een belangrijk onderdeel van je verblijf, ter ondersteuning van een holistische lifestyle. Bij Villa Surya staat een top team van docenten voor je klaar die je kennis laten maken met verschillende vormen van yoga, meditatie en pilates. Je kunt naast het yoga- en pilatesprogramma diverse activiteiten ondernemen zoals surfen en fietsen. Villa Lotus ligt ongeveer vijf minuten lopen van het strand. Je start iedere ochtend met een yoga- of pilatesles op het strand. In je vrije tijd kan je heerlijk wandelen langs de kustlijn naar het schitterende Corralejo Dunes National Park, lokale markten bezoeken, een vulkaan beklimmen, (kite)surfen, fietsen, paardrijden of natuurlijk gewoon lekker relaxen op het strand of bij het zwembad van Villa Lotus.

Daarnaast worden er een aantal speciale retreat themaweken aangeboden voor de liefhebbers!


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 665,-

 INFORMATIE & DATA 

Fuerteventura reis pilates

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief