Je bent hier: Reizen / Yoga en Ayurveda retreat op Ibiza

reisaanbieding

Yoga en Ayurveda retreat op Ibiza

Geniet van een bijzondere retreat op Ibiza. Op een biologische boerderij in het Noorden van Ibiza kun je kiezen uit vier retreats met een eigen thema: Prajna yoga, Qigong, Ayurveda of de Chakra’s. Maak kennis met de Prajna Yoga techniek, die je helpt om in contact te komen met de essentie van yoga en je eigen practice te ontwikkelen, of leer meer over eeuwenoude welzijnsleer Ayurveda.

Er is  tussen de lessen en de heerlijke lokale en biologische maaltijden door veel ruimte om zelf op ontdekkingstocht te gaan. De boerderij is omringd door de stilte van het platteland en vele fruitbomen. Op loopafstand vind je het dorpje San Miquel en met een huurauto kun je vele idyllische strandjes in de buurt ontdekken. Bovenal nodigt deze plek uit om lekker te ontspannen, een behandeling te boeken bij de vaste therapeuten of de ‘meditatie-mile’ op het land rondom de biologische boerderij te wandelen.

Schrijfster Francine Oomen bezocht ook deze retreat. Lees hier haar verhaal over paradijselijk Ibiza en hoe deze reis haar confronteerde met haar writer’s block en innerlijke criticus.

Wil jij ook ontspannen op het platteland van Ibiza? Deze retreat op Ibiza is toegankelijk voor iedereen en direct te boeken!

Aanbieding

Lezers van Yoga Magazine krijgen voetreflexologie-behandeling cadeau.


Deze reis meteen boeken?

Onderaan deze reispagina vind je een boekingsformulier en meer informatie over data en prijzen. Yoga Magazine stelt deze reizen speciaal samen met Happy Soul Travel. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl.

vanaf € 975,-

 Boek deze reis