Je bent hier: Home / Reizen / Yoga en Ayurveda retreat op Ibiza

reisaanbieding

Yoga en Ayurveda retreat op Ibiza

Vier bijzondere retreats op een biologische boerderij in het Noorden van Ibiza. Elk retreat heeft een eigen thema: zoals Prajna yoga, Qigong, Ayurveda en de Chakra’s. Maak kennis met de Prajna Yoga techniek, die je helpt om in contact te komen met de essentie van yoga en je eigen practice te ontwikkelen, of leer meer over de eeuwenoude welzijnsleer.

Er is  tussen de lessen en de heerlijke lokale en biologische maaltijden door veel ruimte om zelf op ontdekkingstocht te gaan. De boerderij is omringd door de stilte van het platteland en vele fruitbomen. Op loopafstand vind je het dorpje San Miquel en met een huurauto kun je vele idyllische strandjes in de buurt ontdekken. Bovenal nodigt deze plek uit om lekker te ontspannen, een behandeling te boeken bij de vaste therapeuten of de ‘meditatie-mile’ op het land rondom de biologische boerderij te wandelen.

Wil jij ook ontspannen op het platteland van Ibiza? Deze retreats op Ibiza zijn toegankelijk voor iedereen en direct te boeken!

 


Deze reis meteen boeken?

Onderaan deze reispagina vind je een boekingsformulier en meer informatie over data en prijzen. Yoga Magazine stelt deze reizen speciaal samen met Happy Soul Travel. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl.

vanaf € 975,-

 Boek deze reis 

Aanbieding

Lezers van Yoga Magazine krijgen voetreflexologie-behandeling cadeau.