Holistische Yoga & Wellness Retreat op Ibiza

Ibiza is een waar paradijs voor iedereen op zoek naar verstilling, reflectie en persoonlijke ontwikkeling.  Larah en Susie organiseren verschillende retreats op Ibiza. Allemaal op mooie finca’s of in villa’s in het rustige gedeelte van Ibiza.

Ibiza yoga retreat

Je kunt kiezen uit verschillende yoga retreats

  • Nature Yoga Retreats: deze retreats zijn voor iedereen die meer vanuit het hart wil leven en echt contact wil maken met zijn/haar ‘true nature’. Je gaat tijdens deze retreat samen op zoek naar een betere balans tussen body, mind en soul.
  • Boutique Yoga & Detox Retreat: deze retreats staan in teken van ontspanning en het ontgiften van het lichaam. Het ontgiften van lichaam en geest vind plaats door het gebruiken van gezonde, biologische voeding en sappen en eventuele ondersteunden therapieën (zoals holistische massages).
  • Harmonise mindfulness yoga & lifestyle detox retreats: bij deze retreat wordt naar jou als persoon gekeken, wat heb jij nodig op dit moment. Je start daarom met een 1-op-1 coachingssessie. Je beleefd tijdens dit retreat een unieke mix van yoga, life coaching, holistische wellness, lekker en gezond eten en veel tijd voor jezelf.
  • Yoga & holistic fitness retreats: tijdens deze retreat leer je weer helemaal met de flow van het leven mee te gaan. Duik dieper in je yoga practice en de eeuwenoude Ayurvedische wijsheid en meer harmonie en balans in je lichaam en geest te vinden. Ontdek hoe mantra’s, meditatie, pranayama en yogafilosofie hierbij ondersteunend kunnen zijn.
  • Get Glowing Yoga & Energy Healing Retreat: dit programma zal je een flinke dosis nieuwe energie geven door de heerlijke Vinyasa yogalessen, wellness coachingsessies en lichaamsmassages. Je zult vol met nieuwe inspiratie en energie terugkeren naar huis.
  • Nourish Women’s Empowerment Retreat: begeleid door een ondersteunend team en de positieve energie van andere gelijkgestemde vrouwen nodigen je uit om je opnieuw te verbinden met je eigen vrouwelijke kracht.

Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 1165,-

 INFORMATIE & DATA 

Ibiza reis yoga retreat

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief