Win een van onze yogacadeaus

Doe mee met een van onze weggeefacties.

Win een handgemaakte mala-armband

mala-armband

De mala-armbanden van halfedelstenen en helende kristallen zijn niet alleen prachtige sieraden, maar zijn ook een ondersteuning tijdens meditatie.

De armbanden zijn met de hand gemaakt in Amsterdam. De oprichter van Tati Hacmon: ‘Voor mij is een mala een dagelijkse reminder om steeds opnieuw bewust mijn pad te kiezen.’

We geven nu drie handgemaakte mala-armbanden t.w.v. € 39,- per stuk weg.

MAAK KANS


Win een actieset van ComfortZen

comfortzen winactie meditatiekussen

Je zou er bijna op wegdromen: deze heerlijk comfortabele yogamatten en meditatiekussens van 100 procent zuivere merinowol. Maak het af met een bijpassende deken met een muts aan een van de hoeken. De yogamatten en meditatiekussens nemen de temperatuur van het lichaam aan, dus ze voelen altijd precies goed.

We geven nu vier actiesets (yogamat, deken en kussen) t.w.v. € 157,50 weg.

MAAK KANS


Win een bikini van TET swimwear

win

Eén bikini is genoeg deze zomer, want met dit reversible exemplaar heb je twee-in-een. En dan is-ie ook nog een gemaakt van recycled nylon uit de zee.

We mogen drie bikini’s weggeven!

MAAK KANS


Win een set bath bombs van Goldfish Amsterdam

Goldfish Amsterdam win bath bombs

Gooi deze tropisch ruikende bath bombs in je badwater en de helende werking bruist je tegemoet. CBD-olie, het medicinale deel van de cannabis-plant, werkt ontstekingsremmend en verzacht stijve spieren.

We mogen nu 10 sets bath bombs weggeven!

MAAK KANS


Win SUP-yogalessen bij Yoga By The Sea in Vlissingen

yoga by the sea

Yogalessen combineren met het ultieme zomergevoel? Dat kan bij Yoga By The Sea in Vlissingen, waar Jessica Groenenberg al tien jaar yogalessen op het strand geeft. Ze is ook de eerste yogadocent in Zeeland die begon met de populaire SUP-yogalessen op het Veerse Meer. Want zoals Jessica zegt: ‘Wat is er nu fijner dan yoga in de natuur?’

We mogen nu 3×2 SUP-yogalessen bij Yoga By The Sea weggeven!

MAAK KANS


Win 5 lessen Restorative Yoga voor twee personen in Vlissingen

win

Diana van der Gaast van Yogaflow in Vlissingen is je go-to-girl voor Restorative Yoga. Deze verzachtende, verstillende vorm van yoga helpt je herstellen van stress. Rustend in kussens gaat je lichaam zich ontspannen en komt er een weldadige rust over je heen. Je stuurt je adem om ruimte te maken in gebieden waar je spanning voelt. Een cursist noemde het ‘net alsof je aan de oplader ligt: daarna voel je je uitgerust en ontspannen.’

We geven nu 5 lessen Restorative Yoga van € 12,50 weg voor twee personen.

MAAK KANS


Ontvang een yogamat met draagriem bij inschrijving Yoga Sadhana

Yoga Sadhana in Vlissingen zit in een prachtig oud pand – het plafond uit 1640 is heel geschikt voor je drishti, je focusblik. Ervaren, goed opgeleide docenten bieden je naast lessen ook bijscholingen, yogafilosofie en ceremonies. Eigenaar Sascha Pfeifer is gespecialiseerd in Yoga Nidra diepteontspanning: liggende yogahoudingen en geleide meditaties met een snufje zelfreflectie en filosofie. Zoek je meer fysieke uitdaging, kies voor integrale yoga: Yoga Nidra in combinatie met krachtigere houdingen. Nieuw is de zondagyoga, lekker lui om 11 uur!

Als nieuw lid bij Yoga Sadhana ontvang je een kleurrijke yogamat met draagriem, normaal € 30,- (neem Yoga Magazine 5-2019 mee bij inschrijving).

Meer over yoga sadhana

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief