Win een van onze yogacadeaus

Doe mee met een van onze weggeefacties.

Win een yoga-rittenkaart in Amsterdam

Win een 10-rittenkaart bij The Breathing Space in Amsterdam

The Breathing Space – prachtige naam voor een yogastudio – is net een jaar open. Een voormalige garage in de Baarsjes werd getransformeerd tot een oase van hout en groen, waar je terechtkunt voor klassieke Vinyasa en Ashtanga yoga.

Maak kans

Win een 5-rittenkaart bij Luvi yoga in Amsterdam

Hoe Amsterdams wil je het hebben! LUVI kijkt uit op de plek waar twee grachten samenkomen: de Recht Boomssloot en Krom Boomssloot.

Maak kans


Win de dvd Down to Earth

Online shoppen: het is zó gebeurd en een van de geneugten van het westerse leven. Toch is het goed om stil te staan bij ons consumptiegedrag. Dat deden ook Rolf en Renate, de makers van de docu Down to earth.  Zij laten hun luxe bestaan achter om samen met hun kinderen een reis over de wereld te maken op zoek naar ‘meer’. Onderweg komen zij bijzondere stamhoofden tegen, ook wel earth keepers genoemd. Zij vertellen wat je diep vanbinnen al weet: het ware geluk zit in jezelf en het goed zorgen voor de aarde. Zoals we nu leven, vernielen we deze bijzondere plek. En werkelijk waar, na het zien van deze docu verandert er iets in je.

We mogen 5 dvd’s weggeven!

Maak kans


flowee oogkussen yoga

Win een oogkussen van Flowee

Gespannen, onrustige nachten of last van migraine? Gebruik een oogkussen. Niet alleen prettig tijdens Savasana, maar ook om te ontspannen na een stressvolle dag. De oogkussens van Flowee zijn gevuld met gedroogde lavendel en lijnzaad. Het lijnzaad zorgt voor precies de juiste druk op de ogen, de geur van lavendel werkt ontspannend.

We mogen 5 oogkussens weggeven!

Maak kans


ayurveda

Win een online Ayurvedisch consult

Ayurvedisch en westers arts Prem Heera geeft 3 online consulten weg, waarbij je onderzoekt wat jouw dosha is en hoe je een eventuele disbalans weer kunt herstellen.

Maak kans