Win een van onze yogacadeaus

Doe mee met een van onze weggeefacties.

Win een handgemaakte mala-armband

mala-armband

De mala-armbanden van halfedelstenen en helende kristallen zijn niet alleen prachtige sieraden, maar zijn ook een ondersteuning tijdens meditatie.

De armbanden zijn met de hand gemaakt in Amsterdam. De oprichter van Tati Hacmon: ‘Voor mij is een mala een dagelijkse reminder om steeds opnieuw bewust mijn pad te kiezen.’

We geven nu drie handgemaakte mala-armbanden t.w.v. € 39,- per stuk weg.

MAAK KANS


Win een actieset van ComfortZen

comfortzen winactie meditatiekussen

Je zou er bijna op wegdromen: deze heerlijk comfortabele yogamatten en meditatiekussens van 100 procent zuivere merinowol. Maak het af met een bijpassende deken met een muts aan een van de hoeken. De yogamatten en meditatiekussens nemen de temperatuur van het lichaam aan, dus ze voelen altijd precies goed.

We geven nu vier actiesets (yogamat, deken en kussen) t.w.v. € 157,50 weg.

MAAK KANS


Win een 5-rittenkaart bij Yyoga in Antwerpen

Yyoga antwerpen winactie

Wil je je verdiepen in de nieuwste yogavormen? De allernieuwste vormen vind je bij Yyoga, een duurzame ‘urban sanctuary‘ in het Zuiden. De missie van de yogaschool is mooi: ‘We believe that there are endless spiritual paths and yogic traditions that complement each other and eventually take us to the same point.‘ Vandaar dat ze je aanmoedigen je eigen pad te vinden en verschillende lessen te combineren, om ze zo effectief mogelijk te laten zijn. Zo voel je meteen hoe veelzijdig en diepgaand yoga eigenlijk is.

We geven nu twee 5-rittenkaarten weg voor yogaschool Yyoga in Antwerpen.

MAAK KANS


Win een 5-rittenkaart bij De Yogastudio in Antwerpen

de yogastudio antwerpen

Sabine Libbrecht runt al zeven jaar een yogastudio in Antwerpen. Sinds een jaartje zit ze in een groter pand aan de toegangsweg naar Antwerpen met drie verdiepingen, twee zalen, twee lounges en een terras. De naam is net zo ongecompliceerd als haar benadering: De Yogastudio. Je vindt in De Yogastudio allerlei yogavormen, zoals Aerial yoga, maar bijvoorbeeld ook workshops meditatie en Qigong. Door de persoonlijke aandacht en het community-gevoel voel je je er meteen thuis. En met 45 lesuren per week kun je hier een complete werkweek doorbrengen.

We geven nu vijf 5-rittenkaarten weg voor De Yogastudio in Antwerpen.

MAAK KANS

 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief