Win een van onze yogacadeaus

Doe mee met een van onze weggeefacties.

Win: het boek De weg van het luisteren

Dit boek van de beroemde Julia Cameron, De weg van het luisteren, helpt je aandachtiger en beter te luisteren en zo creatiever te worden. In zes weken leer je echt te luisteren naar je omgeving, de mensen om je heen én naar jezelf, met de handvatten en opdrachten die Cameron je aanreikt. Lees het eerste hoofdstuk in het Yoga Magazine Zomerretreat.

Win dit boek van Julia Cameron plus The Artist Way, haar grote klassieker!

Deze actie loopt tot 29 juli

MAIL EN WIN

Win: een uniek Tingsha collier t.w.v. € 99,95!

Natasja had al lang de wens een sieraad te ontwerpen. Ineens wist ze wat het moest worden: Tingsha’s, met een ingewerkt Ohm teken. In de yogales gebruik je de originele Tingsha’s om begin en het eind van een meditatiesessie of savasana te markeren. Wanneer de Tingsha’s elkaar raken, hoor je een zuivere en heldere klank. Dit heeft een helend effect op de aura, die daarmee weer in balans komt. Met deze ketting draag je je liefde voor de Tingsha’s uit. Ook kun je de Tingsha’s van het collier tijdens een meditatie tussen je handen plaatsen voor meer focus.

Dit gelimiteerde, speciaal ontworpen Tingsha collier is gemaakt van 20 gram 925 Sterling silver en kost € 99,95. Wij mogen er eentje weggeven!

www.facebook.com/bloombynatasja

Deze actie loopt tot 29 juli

MAIL EN WIN

Win: Vloeibare Dagcrème van Dr. Hauschka

Dr. Hauschka werkt samen met de huid en ondersteunt het herstellend vermogen. De plantenextracten die worden gebruikt bevatten door de biologisch-dynamische teelt veel werkzame stoffen. Hoe en waar een plant groeit, de voedingstoffen, licht, de zuiverheid van het water en zelfs het tijdstip van oogsten: het draagt allemaal bij aan de kracht van de plant. Nieuw is de Vloeibare Dagcrème, in de varianten activerend, kalmerend en balancerend: voor de droge, gevoelige en vette huid.

We mogen 3x de nieuwe Vloeibare Dagcrème? Kijk hier eerst even welke je nodig hebt voor jouw huid en geef je keuze door!

drhauschka.nl

Deze actie loopt tot 29 juli

MAIL EN WIN

Win: drie natuurlijke deo’s van the lekker company

Klare taal bij the lekker company! Wil je weten wat er in de deo zit, dan krijg je een heel overzichtelijk lijstje van zuiveringszout, maiszetmeel, biologische shea boter, biologische kokosolie, koolzaadwas, vitamine e & zonnebloemolie. Als je een geur kiest komt daar alleen maar een essentiële olie bij. Verder is de deo zonder aluminium en 100% vegan. Plasticvrij verpakt in een vrolijk gekleurd potje van karton.

Tip: ben je lekker soepel in je schouders, dan kun je de deo ook even smelten en verdelen in de handen. Doe een lik op je handpalm en wrijf dan verlekkerd in je handen. Zo smeer je de deo gemakkelijk uit over je hele oksel.

We mogen 3x 3 deo’s weggeven t.w.v. € 7,49 per stuk! Zo kun je kennismaken met de gele, roze en blauwe variant: mandarijn & citroen, lavendel en pepermunt & rozemarijn.

thelekkercompany.com

Deze actie loopt tot 29 juli

MAIL EN WIN


 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief