Win een van onze yogacadeaus

Doe mee met een van onze weggeefacties.

Win een legging van Deblon Sports

deblon-sprrts

Deblon Sports staat bekend om haar luxe sportkleding, die ook uitermate geschikt is om te dragen als all day wear. ‘In onze hoogwaardige materialen en tijdloze, vrouwelijke maar toch stoere designs voel je je dressed up, terwijl je heerlijk comfortabele kleding draagt’, aldus Leonie Timmerman, een van de eigenaressen van het luxe athleisure merk. Dankzij de mooie materialen, shaping fits en tijdloze ontwerpen kun je jarenlang van je Deblon Sports items genieten.

Wil jij deze mooie duurzame broek winnen voor jouw yogapractice (of stiekem gewoon voor overdag)? We geven nu een legging weg!

De winactie loopt t/m 22 oktober.

mail en win

Win een een 5-rittenkaart bij Hannah Yoga

Hannah werkte zeven jaar als fysiotherapeut toen ze een burn-out kreeg. Nu is ze yogadocent en energetisch therapeut, met veel liefde voor Yon yoga en Yoga Nidra. Yogavormen waar ze zelf veel aan had tijdens haar herstel.

In haar studio nodigt ze je uit helemaal te ontspannen en jezelf te zijn. ‘Zie een yogales als een investering in jezelf, om wat liever te zijn voor jezelf.’ Ze heeft een eigen Youtubekanaal, Soul Talk met Hannah, en een online yoga-en-meditatiepakket dat je thuis kunt volgen.

www.hannahyoga.nl

We geven drie 5-rittenkaarten weg en drie online yoga-en-meditatiepakketten.

mail en win


Win een een 5-rittenkaart bij Studio MindfulPauline

Studio MindfulPauline ligt in het voormalige dorpje Herten, nu een wijk van Roermond aan een prachtige slinger in de Maas. Pauline keerde na haar vele reizen door Europa terug naar waar het voelt als thuis.

Met haar man bouwde ze zelf een yogastudio – met edelstenen in de fundering. ‘Voor nu geldt: no place like here and now. En daarna zien we wel weer.’ De lessen zijn toegankelijk, met veel kalme yoga en meditatie. Ook kun je hier terecht voor Yin yoga en soundhealing.

www.mindfulpauline.com

We geven tien 5-rittenkaarten weg!

De winactie loopt t/m 31 december.

mail en win


Win een persoonlijke clearing van Juno Burger

persoonlijke-clearing-winnen

Iedereen bouwt in zijn leven ongezonde energetische lading op, door een combinatie van levenservaringen, genetica, je familiesysteem, gemaakte keuzes. Hierdoor kun je last krijgen van angst en stress waar je zelf geen controle over ervaart. Een persoonlijke clearing helpt je systeem om spanning te ontladen. Daardoor kun je weer ontspannen en herstellen, en ben je ontvankelijker voor de flow van rust, helderheid en energie. Juno doet dit op afstand, dus je ontvangt je clearing gewoon vanuit je eigen luie stoel.

Meer informatie vind je op junoburger.com

We geven 5x een persoonlijke clearing t.w.v. €55 per sessie weg.

Deze winactie is verlopen.

MAIL EN WIN


Win een yogaset van loveandothernecessities

Soms zie je tijdens een meditatie prachtige beelden en patronen. Zo ook Dirkje Bakker-Pierre, aka Derrekien. Haar innerlijke reizen inspireerden haar tot het maken van tekeningen die als prints terugkomen op yogaleggings en andere kleding. Elke print heeft zijn eigen thema, zoals love, free of ‘be’.

We mogen 3x de Legging ‘Be’ t.w.v. € 69,99 en top ‘Be’ t.w.v. € 49,95 weggeven.

Deze winactie is verlopen.

MAIL EN WIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Win een ademworkshop van Mr. Breath

Wil je kennismaken met de kracht van ademen en ervaren wat verschillende ademtechnieken met je doen? Je kunt je ademhaling inzetten voor meer energie, meer focus en meer ontspanning.
Ademen met Mr Breath

Zoals een masseur van buitenaf spanning losmaakt, doet jouw eigen ademhaling dit van binnenuit! Na een workshop met Rob de Koning, alias Mr. Breath, weet je precies welke ademoefeningen jou geven wat je nodig hebt.

Meer informatie vind je op mrbreath.nl

We geven 5x een ademworkshop t.w.v. € 79 per workshop weg. Deze winactie is verlopen.

MAIL EN WIN

 


Win een universe sweater van Iloveyoga

Tarotkaarten spiegelen wat je eigenlijk diep van binnen al weet en visualiseren je intuïtie. Ze zijn terug van weggeweest, zelfs op de catwalk komen ze voorbij. En op deze heerlijk zachte sweater. Wij mogen 1x de l’Univers Classic Sweater € 85,- weggeven van Iloveyoga.

 

Deze winactie is verlopen.

MAIL EN WIN

Win een bewustzijncoachingssessie

Wil jij inzicht krijgen in wat jou belemmert om verder te komen in het leven? Gaat alles best lekker in je werk en privéleven, maar merk en voel je dat er meer is dan dat? Dan is een bewustzijnscoachingsessie wat voor jou. Het kan zijn dat je even vastzit en door die blokkade heen moet, om weer vol van het leven te kunnen genieten en door te groeien. Myrna helpt je om simpel en doeltreffend een paar dingen helder te krijgen, zodat je een volgende stap kunt zetten.

De winactie is gesloten.


Win een therapeutische yogasessie

Voel jij je uit balans? Ben je de verbinding met je lijf kwijt? Of heb je gewoon eens behoefte aan persoonlijke begeleiding bij jouw practice? Wij geven twee keer een therapeutische yogasessie weg met yogatherapeut Anneke Sips ter waarde van €190 per sessie. Yogatherapie is voor iedereen die balans wil vinden in zijn of haar leven. Deze sessie kan gebruikt worden als ondersteuning in je herstel bij mentale of fysieke disbalans, of om gewoon eens te ervaren hoe een individuele sessie yogatherapie voelt.

Deze winactie is gesloten.


Win een tiffin lunchbox

Tiffins, metalen lunchboxjes met meerdere lagen, ken je wellicht uit India (of uit Bollywoodfilms). Dit exemplaar is opgevrolijkt met een frisse citroenprint. Geschikt voor al je salades, lunch, fruit of tussendoortjes. We mogen nu vier lunchboxjes ter waarde van € 44,95 weggeven.

lunchbox win

 

Mail en win


Win een vijfrittenkaart voor Balanzs

Balanzs heeft drie fijne studio’s in Den Haag waar je heerlijke yogalessen kunt volgen.

Tip: ze geven ook massages. Perfect na de yoga, omdat je lichaam dan helemaal ‘geopend’ is, wat de massage nog effectiever maakt. De insteek van Balanzs: turn your frown upside down. Plezier staat voorop!

Balanzs had gepland de hele zomer lang elke zondagochtend gratis yoga­sessies aan te bieden in de Haagse Paleistuinen achter Paleis Noordeinde. Maar helaas gooide de coronacrisis roet in het eten. Daarom heeft de studio nu een alternatief: zeven dagen gratis toegang tot hun nieuwe online platform. Op hun website word je op de hoogte gehouden van eventuele buitenlessen. Coronaschema: elke dag een gratis online meditatie.

We geven vijf vijfrittenkaarten bij Balanzs weg ter waarde van € 70,-.

win

Meer informatie vind je op balanzs.nl

mail en win


 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief