Win een van onze yogacadeaus

Doe mee met een van onze weggeefacties.

 

Win een tiffin lunchbox

Tiffins, metalen lunchboxjes met meerdere lagen, ken je wellicht uit India (of uit Bollywoodfilms). Dit exemplaar is opgevrolijkt met een frisse citroenprint. Geschikt voor al je salades, lunch, fruit of tussendoortjes. We mogen nu vier lunchboxjes ter waarde van € 44,95 weggeven.

lunchbox win

 

Mail en win

Win een vijfrittenkaart voor Balanzs

De hele zomer lang kun je elke zondagochtend gratis meedoen met de yoga­sessies van Balanzs, in de Haagse Paleistuinen achter Paleis Noordeinde. Balanzs heeft drie fijne studio’s in Den Haag, en er zijn ook strandsessies bij Beachclub Bora Bora in Scheveningen.

win

Tip: ze geven ook massages. Perfect na de yoga, omdat je lichaam dan helemaal ‘geopend’ is, wat de massage nog effectiever maakt. De insteek van Balanzs: turn your frown upside down. Plezier staat voorop!

Corona-schema: elke dag een gratis online meditatie.

We geven vijf vijfrittenkaarten bij Balanzs weg ter waarde van € 70,-.

Meer informatie vind je op balanzs.nl

mail en win

Win het boek: Hoe yoga werkt, de tranformerende kracht van yoga.

Je holt met een druk hoofd je yogales in en stapt anderhalf uur later totally zen naar buiten. Hoe kán dat toch? Dat lees je in het boek van yogagoeroe Eddie Stern. In Hoe yoga werkt ontdek je wat asana’s, pranayama of chanten met je zenuwstelsel doen én hoe je deze kennis voor je kunt laten werken in je practice. Een fijne mix van wetenschap, Eddies ervaring als yogadocent en diepe wijsheid uit oude yogateksten. Ook vind je er praktische tips over hoe je bijvoorbeeld je beoefening opbouwt en wat je het best kunt eten. Leerzaam voor elke yogi.

 

Deze winactie is gesloten

Win een 5-strippenkaart bij yogaschool The Yoga Home (voorheen Mudita) in Eindhoven

The Yoga Home heette tot voor kort Mudita, zo staat het nog in de nieuwe Yoga Magazine, maar de naam werd verandert toen het blad blad al naar de drukker was. Gelukkig geeft Francis van Graafeijland nog steeds dezelfde heerlijke lessen en ben je hier nog steeds in de beste handen als je aan de slag wilt met Jivamukti yoga, een vorm die behoorlijk fysiek en mentaal uitdagend kan zijn. Wij mogen nu tien 5-strippenenkaarten weggeven!

Link: www.theyogahome.nl

deze winactie is gesloten

Win een 5-rittenkaart bij Studio OM en De Yogastudio in Leiden

win studio om

De Yogastudio is een oase van rust en ruimte aan de Maresingel. En afgelopen september opende het zusje daarvan haar deuren: Studio OM. Ook een échte yogastudio, maar dan net anders, zegt mede-oprichter Santa Hissink: ‘Naast lessen bieden we ligconcerten en one day-retreats aan. Maar je kunt hier ook flexwerken of een stoelmassage boeken.’

Wij mogen nu vijf 5-rittenkaarten weggeven!

deze winactie is gesloten


Win een introductiemaand bij Yoga SuCasa Leiden

win yoga sucasa

Alsof je thuis bent, dat gevoel krijg je bij Yoga SuCasa. Een kleinschalige studio, met kleine groepen en veel persoonlijke aandacht. Je kunt er Kashmir yoga doen, een meditatieve vorm van Hatha. En Yoga Nidra iRest, een antistresstraining. ‘Yoga is een kostbaar geschenk,’ zegt docent Wendy Manders. ‘Ontvang het met een open geest en het geeft je wat je nodig hebt.’ Yogalessen met liefde, aandacht en ervaring, wars van opsmuk. Een verademing.

Wij mogen twee introductiemaanden weggeven!

deze winactie is gesloten


Win een proefmaand bij Namasté Body & Mind Leiden

win namaste body mind

Vroeger een sportschool, nu een strakke yoga- en Pilatesstudio: Namasté Body & Mind. Verscholen achter een statige gevel, aan de mooie Herengracht. Nathaly Losecaat van Nouhuys, een van de eigenaren, vertelt: ‘De Aerial yogalessen vind ik zelf heel fijn. Dankzij de “hangmatten” kun je moeilijk bereikbare poses uitvoeren, zoals een Kopstand. Het is behoorlijk intensief, maar aan het eind van de les mag je heerlijk relaxen in het doek…daar wil je niet meer uit!’

We mogen nu vijf proefmaanden onbeperkt yoga weg!

deze winactie is gesloten


Win een set Love Cards

win love cards

Kijk naar binnen en stel een vraag aan je hart. Trek intuïtief 1 van de 49 kaarten – die ware kunstwerkjes zijn – en laat de boodschap erop je antwoord zijn. Volgens bedenkster Neel van Lierop zorgt je innerlijke kompas ervoor dat je altijd de juiste kaart kiest. Nieuw is een tweede editie kaarten, speciaal over liefde en relaties.

We mogen nu tien setjes kaarten weggeven!

deze winactie is gesloten

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief