Win een van onze yogacadeaus

Doe mee met een van onze weggeefacties.

yoga under construction win

Win een 5-rittenkaart bij Yoga under Construction in Groningen

Bijzondere naam voor een yogastudio: Yoga under Construction. ‘Wie veel met yoga bezig is weet het: yoga is altijd under construction, je bent altijd in ontwikkeling, steeds op zoek om iets nieuws te leren,’ vertelt eigenaresse Gerri over de naam van haar school. Ook zelf staat de studio open voor het onbekende. Zo worden er verschillende onbekende yogasoorten aangeboden, bijvoorbeeld de Movements-les en Dynamic Flow.

We geven nu tien 5-rittenkaarten weg voor Yoga under Construction.

Maak kans

Win een 5-rittenkaart bij Yoga050 in Groningen

Nuchtere Grunninger Hilke groeide op in een dorp in Noord-Groningen. ‘Je ging naar gymnastiek of voetbal, yoga kende ik niet.’ Tot een fysiotherapeut haar doorverwees naar yoga. ‘Eerst vond ik het allemaal doodeng. Maar inmiddels zweef ik, letterlijk: in een Aerial yogadoek. En ik vind het fantastisch!’

Wil je ervaren hoe het voelt om in de yogadoeken te hangen? We geven nu tien 5-rittenkaarten weg voor Yoga050.

Maak kans


Kama Ayurveda set win

Win een Kama Ayurveda-set t.w.v. € 81,-

Af en toe moet je jezelf even in de watten leggen. Verwen jezelf met de producten van Kama Ayurveda, vol oliën en kruiden; een haarmasker voor zacht en glanzend haar, voedende zeep voor je lijf en een verfrissende spray met rozen uit India. We geven nu tien van deze heerlijke Kama Ayurveda-sets weg.

Maak kans


inner engineering boek win

Win het boek Inner Engineering

Dit is zo’n boek waar je afspraken voor afzegt. Echt yoga XXL. Schrijver Jaggi Vasudev, alias Sadhguru, staat bekend als nuchtere en hippe goeroe. Hij neemt je op lichtvoetige wijze mee door de yogafilosofie om je vervolgens aan het werk te zetten met je eigen sadhana (spirituele practice). In elk hoofdstuk vind je praktische oefeningen, zodat je steeds een stapje dichter bij innerlijk welzijn komt.

We mogen vijf exemplaren van dit boek weggeven.

MAAK KANS