Win een van onze yogacadeaus

Doe mee met een van onze weggeefacties.

Win een 5-rittenkaart bij YogaNu in Emmeloord

Bij YogaNu in Emmeloord kun je terecht voor zo’n twintig verschillende yogalessen en een docentenopleiding, waarvan het eerste jaar ook online te volgen is. Sandra Reina opende de studio bijna veertien jaar geleden, na een gedegen opleiding en allerlei workshops die haar de hele wereld over leidden. ‘Ik vind het belangrijk dat ik yoga op de juiste manier aanleer en doorgeef, om studenten echt te laten voelen wat yoga kan doen. Yoga is veel meer dan een serie houdingen.’ Vandaar ook het een-op-eentraject tot yogadocent. En personal yoga: een programma van drie tot zes maanden met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie, helemaal toegespitst op jouw situatie.

We geven vijf 5-rittenkaarten weg.

MAAK KANS


Win een weekendtraining Kundalini yoga

De reis ernaartoe is al leuk: je wordt met een bootje opgehaald in het knusse waterdorp Kalenberg, in de Overijsselse Weerribben. Verscholen aan het water, midden in de natuur, vind je hier De Imme: een B&B met een gloednieuwe yogastudio, in een apart gebouw, met glazen pui en terras boven het water. Elke maand kun je hier een weekendtraining Kundalini yoga volgen. Als gast van de B&B haak je  ’s ochtends vroeg aan bij de dagelijkse Kundalini yoga-sessie. Geen geraas van auto’s als achtergrondgeluid en er is ook geen televisie, maar er is wél biologisch Indiaas eten en kano’s, fietsen en een fluisterboot om eropuit te trekken.

We geven een Kundalini yogaweekend weg op een datum in 2019 naar keuze.

MAAK KANS


Win een Yin yogales met live muziek

Hoe bijzonder: 22 jaar samen zijn met je geliefde én twaalf jaar lang samen de diepte in onder begeleiding van dezelfde spiritueel leraar, Tjeu van Veldhoven. En dan óók nog allebei een nieuwe invulling van je leven weten te vinden. ‘Ik vond mijn weg in de yoga en mijn vriend, Eelco de Vries, in de muziek: zo is Yin Yoga Sound ontstaan,’ vertelt Manon Lemkes vol passie. De yoga is zacht en bestaat uit Yin yoga, spiral movement en Qigong. Eens in de maand geven ze samen een workshop Yin yoga met klankschalen. ‘Het is zo mooi om eerst aan ons zelf te hebben gewerkt en het vanaf dat punt in ons leven op te zetten. Een cadeautje!’

We geven 5 plekken weg voor een Yin Yogales van 2 uur met live muziek van Eelco.

 

MAAK KANS


Win een yogabroek van Urban Goddess

Loose fit, wijd of skinny, net als je spijkerbroek zijn er ook in yogabroeken veel modellen. Deze wijde Dakini-broek van Urban Goddess van biologische katoen zit zo lekker dat je er ook thuis in wilt loungen.

We mogen 10 broeken t.w.v. € 64,95 weggeven.

MAAK KANS