Digitale editie

Yoga by Happinez 5 - 2020

Yoga by Happinez 5 - 2020
De digitale versie van Yoga Magazine verschijnt twee keer per jaar. We hebben dit magazine digitaal gemaakt, omdat we tijdschriftabonnees op deze manier nog meer extra’s kunnen bieden. Heb je alleen een Yogatv-abonnement? Dan kun je het digitale tijdschrift ook los kopen.
Lees minder
De digitale versie van Yoga Magazine verschijnt twee keer per jaar. We hebben dit magazine digitaal gemaakt, omdat we tijdschriftabonnees...
Lees meer
Eénmalig
6,95
4,95
Per maand vanaf
3,75

Bekijk hier de preview van het digitale magazine

Lees, luister, kijk en ervaar! Met onder andere:

  • Interview met yogapsycholoog Tim Schipper
  • Minitraining voor innerlijke groei
  • Doe de ademtest (met oefening)
  • Audioverhaal: 'Zo word je dapper'
  • Muziek van Snatam Kaur
  • Goodiebag met kortingen en cadeaus
Houdingen

Laat spanning in je nek en schouders los

Je nek is een kruispunt voor allerlei belangrijke spieren. Het is ook dé plek in je lichaam die al snel reageert op stress. Zijn jouw nek en schouders echte stijfkoppen? Met deze serie maak je ze weer lekker soepel.

Laat spanning in je nek en schouders los
Interview met video en meditatie

Interview met yogapsycholoog Tim Schipper

Witte tulband, lange baard: yogapsycholoog Tim Schipper was volledig toegewijd aan Kundalini yoga. Tot de #metoo-verhalen naar buiten kwamen over grondlegger Yogi Bhajan. Een periode van bezinning leverde Tim krachtige inzichten op: lees, luister en ervaar hoe ze ook jou
kunnen helpen.

Interview met yogapsycholoog Tim Schipper
Test

Welk ademtype ben jij?

Je leeft zoals je ademt, zeggen ze weleens. Of is het nou andersom? Adem je zoals je leeft? In ieder geval kun je meer ontspannen, gezonder en vrijer leven als je een rustige ademhaling hebt. Doe de twee tests en kijk waar er verbetering mogelijk is!

Welk ademtype ben jij?
Extra

Goodiebag vol cadeaus

Wij yogi’s zijn natuurlijk volledig onthecht, maar stiekem zijn we dol op mooie spullen. Zoals duurzaam gemaakte yogakleding (met de bon in je goodiebag nu met korting), een heerlijk spiritueel boek – gratis!- en een cursus van Mr. Breath met korting. Acht cadeaus: speciaal voor jou als trouwe lezer van Yoga Magazine!

Goodiebag vol cadeaus
Talk mét lessen

Minitraining voor innerlijke groei

Ben je toe aan verdieping van je yogabeoefening? Probeer dan AYP: Advanced Yoga Practices. Deze simpele maar krachtige technieken vergroten je spirituele groei. De ervaren yogi Pieter Scheffe leidt je via een talk en met oefeningen door deze methode.

Minitraining voor innerlijke groei
Fijn magazine om te lezen. Leuke onderwerpen en niet teveel. Een aanrader.
Anoniem
Heel leuk vorm voor de afwisseling. Ik vind dit echt een digitale vorm die ook anders voelt dan de papieren. Dus echt iets anders en aanvulling, niet alleen maar plat pdf van het magazine. Kortom, goed gedaan.
Anoniem
Ik voel me vooral aangetrokken tot de filmpjes en luisterfragmenten. Wat ik ook mooi vind zijn de yoga-oefeningen (nek en schouders) Zonder dat het een hele film is even snel kunnen kijken
Anoniem
Duidelijk en ook fijn dat je mee kan doen met een aantal oefeningen.
Anoniem
Fijne verschillende onderwerpen.. van oefeningen tot muziek van houdingen tot interview... super om dit ‘onderweg ‘ bij de hand te hebben .... smaakt naar meer!!
Anoniem
Heerlijk om op deze manier het magazine tot me te kunnen nemen. Soms lezend, soms luisterend, voorbeelden van oefeningen in beweging: super!
Anoniem

Veelgestelde vragen

Ga naar yogamagazine.nl/digitaal-lezen.
Klik onder de foto op ‘Mijn digitale magazines’
Log in en klik op de editie die je wilt lezen.

Je kunt het magazine lezen op ieder apparaat waarmee je op internet kunt. Je leest het magazine vanuit een internetpagina en je hoeft hier niets voor te downloaden.

Je kunt een digitale editie los kopen. Klik bovenaan de pagina op de button ‘Koop los’. Na betalen, kun je het digitale nummer direct lezen.

Je hebt een mail ontvangen over de digitale editie. Daarin staan instructies hoe je jouw account kunt activeren. Lukt dat niet? Neem dan contact met ons op.
Je kunt terecht bij onze klantenservice op werkdagen van 8.30-17.00 uur via yoga.abonnement@weekbladpers.nl of 085 0293185

Helaas kun je niet via het formulier een losse editie bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.
Je kunt terecht bij onze klantenservice op werkdagen van 8.30-17.00 uur via yoga.abonnement@weekbladpers.nl of 085 0293185

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief