Nieuw: Yoga Magazine nu ook als digitaal magazine! foto

Yoga Magazine nu ook als digitaal magazine

Yoga Magazine heeft iets nieuws! Naast het vertrouwde Yoga Magazine op papier gaan we vanaf april ook twee keer per jaar een compleet digitaal nummer uitbrengen met veel online extra’s. Zoals video’s van houdingen, inspirerende luisterverhalen, muziek, audiomeditaties en mooie prijzen. Ons allereerste digitale magazine komt uit op 23 april. Kijk hier vast naar een voorproefje!

Als abonnee krijg je dit nummer automatisch in je inbox. Geen abonnement? Dan kun je vanaf 23 april een los nummer aanschaffen op je computer, tablet of smartphone zodat je de wereld van Yoga altijd en overal bij je hebt. Wil je een berichtje van ons ontvangen als het nieuwe nummer uitkomt? Meld je dan hier aan.


Boeddhist en soulsister Michelle

Meer kracht en meer vertrouwen: de boeddhistische levenslessen van Michelle de Bruijn nemen je stap voor stap mee in een talk en een audiomeditatie met muziek. ‘Het boeddhisme leerde me verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven.’

Yoga Nidra audiomeditatie

Yoga Nidra is populairder dan ooit. Droom weg bij deze diep ontspannende vorm van “slaapyoga”. Een heerlijke audiomeditatie ter ontspanning tussendoor of net voor het slapen gaan. Diepe rust gegarandeerd!

Horoscoop

Je jaar volgens de oudste astrologie ter wereld. Wat voor invloed heeft je karma op de ontwikkelingen dit jaar? Hoe zorg je ervoor dat je wensen en dromen tot bloei komen, en waar moet je voor oppassen? De Jyotish of Vedische astrologie, gebaseerd op de oude Veda’s, vertelt het je.

Houdingen voor een krachtige core

Een sterke buik is niet alleen gezond (dag rugklachten!), maar staat ook fraai. Na het doen van deze simpele serie weet je zeker dat je al je buikspieren hebt gebruikt.

Win een consult!

Om ons nieuwe digitale magazine te vieren, geven we vanaf 23 april vijf prijzen weg! Hier vast een voorproefje van de prijzen die je kan winnen.

Reisreportage op Lesbos

Op Lesbos bevindt zich het grootste vluchtelingenkamp van Europa. Hoofdredacteur Heleen Peverelli ging er met yogi-organisatie Because we Carry naartoe om te helpen. Het werd een week van ontzetting, maar nog meer van hoop. De reportage is ook te beluisteren als audioverhaal.

Stap ook in de wereld van yoga!

  • 4 print magazines Yoga Magazine gratis thuisbezorgd
  • 2 digitale magazines in je inbox met heel veel extra’s
  • Onbeperkt Yogatv met meer dan 250 yogalessen & meditaties
  • Eenvoudig opzegbaar
  • Vanaf 3,75 per maand
Bekijk abonnementen
Artboard 1

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief