Win 1 van de 290 cadeaus!

Yoga Magazine is jarig en trakteert!

Er zijn 290 cadeaus om te winnen. Yogalessen, leggings, fijne verzorgingsproducten, workshops, tops, matten, sieraden, thee en zelfs een yogareis… Doe je mee?

* Alle winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

play-workshop

Maak kans op 1 van de 290 cadeaus

-
Geef hier je reactie:
 • Emma

  Ik laat me graag inspireren, het lijkt me mooi om dat te doen door een van die pracht cadeaus die jullie willen weggeven aan mensen. Dat vind ik een mooi gebaar.

 • Jeannet

  Na een verbouwing en verhuizing ga ik op zoek naar een nieuwe yoga school. Wat zou een van die mooie cadeaus van pas komen!

 • Petra

  Om een burn out te voorkomen, ben ik elke dag op mijn matje te vinden met een filmpje van yogatv. Het brengt me tot rust en geeft me kracht. Een fijn cadeau zou nu heel welkom zijn.

 • Ellen

  Gefeliciteerd! en wat een mooie actie, ik hoop nog lange tijd van jullie magazine te kunnen genieten, ik lees het altijd met veel plezier!

 • A

  Proficiat! Bijna een jaar beoefen ik nu verschillende vormen van joga en ik vind het heerlijk.Al snel ondekte ik het yogamagazine waar ik altijd weer naar uitkijk wat een mooi blad is dit zeg! Ga zo door.

 • Kirsten

  Van harte gefeliciteerd met jullie tienjarig jubilieum! Ik hoop nog lang v jullie mooie blad te kunnen genieten en heel misschien binnenkort van 1 v jullie mooie cadeau's.. :D

 • Hedwig

  Gefeliciteerd. Dat jullie al 10 jaar bestaan geeft al aan dat er veel mensen genieten van jullie blad waaronder ikzelf. Ga zo door zodat wij geïnspireerd raken en blijven.

 • Mary-Ann

  Van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum! Het lezen van jullie blad is een feestje. Ik word er blij van en geeft mij inspiratie nog meer met yoga te doen. Ik ben pas 1,5 jaar bezig met yoga, het geeft mij heel veel plezier, rust en voel me veel beter dan daarvoor. Veel succes verder met jullie blad.

 • Mary

  Wat een leuk idee om kado's uit delen als je jubileert. Yoga heeft mij verrast. Ik ben er heel blij mee en kan de yoga lessen in mijn stress en drukke leven heel goed toepassen. Ik raad het iedereen aan.

 • Lorette Welter

  Ik gebruik yogatv bijna dagelijks. Heel fijn om de les te kunnen kiezen die die dag bij me past. Wel mis ik de groepsenergie. De docenten inspireren online gelukkig wel heel plezierig. Mijn financiele omstandigheden geven geen ruimte aan lessen volgen op een yogaschool. Een weekend of een week yoga zou fantastisch zijn. Een geweldig leuke actie van jullie. Gefeliciteerd !

 • Astrif

  Wauw, gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan. De eerste keer dat ik jullie blad las was in Portugal op een hele mooie plek waar ook ( door Nederlanders) yoga gegeven werd. Ik blijf t een mooi inspirerend blad vinden! En dan ook nog eens deze mooie acties om prachtige dingen te winnen. Ik doe natuurlijk graag mee!

 • Rennie Groen

  Sinds 5 jaar lees ik uw blad en ben ik actief met yoga, na een vervelende situatie. Het bracht en brengt mij veel (zelf)inzicht. Onder de indruk van het inspirerende jubileumnummer. Proficiat met die prachtige uitgave en met het jubileum! Blijf ontwikkelen en inspireren! Doe ik ook, mede dank zij jullie!

 • Marleen Welberg

  De kadootjes geven precies weer hoe jullie blad door mij gelezen wordt: een kleurrijke manier om je leven bewuster en gezonder te leven...van e gefeliciteerd.

 • Marleen Welberg

  Wat jammer dat het hartje niet geprint is in mijn reactie...die hoorde er echt bij..want yoga koestert je hart.

 • Véronique

  Gefeliciteerd met jullie jubileum, het is elke keer een feest om jullie blad te ontvangen!

 • Yoca v.d Heijden

  Yoga heeft mijn leven positief beïnvloed ga zo door!! Groet, Yoca

 • esther

  Keep up the good work! X

 • Nicole

  Hebben de winnaars al bericht gehad? Erg benieuwd!

 • Ilse Savenije

  Hi Nicole! Alle winnaars krijgen deze weken bericht. Duimen!

 • Nicole

  Hallo ! Hebben de winnaars al bericht gehad? Ik heb geen datum gezien :)

 • Ilse Savenije

  Hi Nicole, Inmiddels hebben alle winnaars bericht gehad!

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka