Ontdek welke yogastijl bij jou past

Draait yoga voor jou om ontspanning of zie je de yogales meer als een workout? Doe de test en ontdek welke yogastijl het best bij jou past. Lees daarna meer over die yogastijl en ontvang tips voor bijpassende Yogatv-lesjes die je thuis kunt uitproberen.

Hatha, Bikram, Power of toch Iyengar?

Yoga wordt steeds populairder en het aanbod van verschillende soorten yoga groeit net zo hard mee. Daardoor zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Hatha yoga, Kundalini of toch maar Ashtanga? Of je nou een sportieve uitdaging zoekt, een ontspannende les of je meer spiritueel wilt ontwikkelen, voor iedereen is er een passende yogastijl. Doe de test en ontdek wat voor jou het meest geschikt is.

Vind je yogastijl

Geef bij elke vraag je voorkeur aan. Uiteindelijk heb je een score voor de verschillende soorten yoga. Waar heb jij de hoogste score? Dat is de vorm van yoga die het best bij jou past. Misschien ontdek je dat er meerdere yogastijlen zijn die bij jou passen.

Natuurlijk is het daarnaast raadzaam om zelf op onderzoek uit te gaan. Probeer verschillende lessen bij verschillende docenten en ga op je gevoel af.

Start je test

Beeld: Harold Pereira

-
Reacties:
  • B.Boog

    Was een leuke test, maar ik ben 66 jaar en doe al 45 jaar elke dag yoga. Yoga geeft een leuk en gezond lichaam , maar doet veel meer met je!

  • Yoga Magazine

    Ja, uiteraard! Vond je dit te weinig naar voren komen in (de uitslag van) de test? Wat mooi te lezen dat je al zo'n lange tijd met zoveel regelmaat op de mat staat - en dat het je veel brengt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER:

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka