Geen categorie

Oproep: kom met jouw Ploeg of Boom in het magazine!

Voor onze anatomie-rubriek in Yoga Magazine zijn we op zoek naar jou!

In elke aflevering staat een andere yogahouding centraal en laat yogadocente Sina Kaden zien hoe je de houding kunt aanpassen naar jouw lichaam. De volgende keer: de Ploeg (Halasana) en de Boom (Vrksasana).

ploeg yoga halasana

Vind jij de Ploeg een lastige houding? Krijg je last van je nek of schouders of weet je niet precies hoe je de houding juist uitvoert?

Of glijdt jouw voet ook altijd van je bovenbeen af in de Boomhouding?

We zoeken iemand die het leuk vindt om in een van deze twee houdingen op de foto te gaan – juist als hij niet ‘perfect’ is! Sina legt dan uit waar je op kunt letten als je in de Ploeg of de Boom wilt komen en ze geeft alternatieven.

Wil jij bij deze fotoshoot in Amsterdam zijn? De shoot vindt plaats op dinsdagmiddag 27 maart. De precieze tijd kan in overleg.

boom

Meld je aan!

Mail naar redactie@yogamagazine.nl. Vertel iets over jezelf en vertel wat je lastig vindt aan de houding. Zet je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer erbij en stuur liefst een foto van jezelf mee.

-
Geef hier je reactie:
  • Hans ververgaert

    Hoi, Tijdens mijn yogaserie is de ploeg een vaste houding. De houding gaat goed muv. Het strekken van de armen zoals afgebeeld op fb. Ik kan mijn armen wel strekken maar kan ze dn niet vlk op de grond krijgen door de beperking/ bouw van mijn schouderbladen.