Doe je ook mee met onze 5-daagse lente-detox?

Het voorjaar: de tijd voor een nieuwe, frisse start! Heb jij zin in een lenteschoonmaak? Doe mee met onze gezamenlijke home detox. Detoxen helpt je om oude ballast op te ruimen, even uit je vaste patronen te stappen en helderheid te scheppen in je lichaam, geest en emoties.

Op 9 april starten we samen met detoxen en gaan we met zijn allen opgeruimd en energiek het voorjaar in. Op een veilige en aangename manier gaan we onszelf resetten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau: met online yogalessen van Myrna van Kemenade en met de Detox-foodbox van Oh My Guts.

Hoe werkt het?

Deze lente-detox bestaat uit een afstemde yoga practice en de Detox-box van Oh My Guts:

  • Je krijgt direct (onbeperkt) toegang tot de online detox-training met Myrna van Kemenade, met daarin 5 korte yogalessen voor thuis.In de video’s neemt Myrna je mee door oefeningen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Elke les duurt zo’n 15 minuten, zodat het je weinig extra tijd kost. Wil je een of meerdere lessen terugkijken? Dat kan, zo vaak en zo lang als je wilt! Lees hier meer over de inhoud van de training.
  • Op maandagavond 8 april ontvang je de Detox-box thuis, zodat je op dinsdag 9 april kunt starten. De detox-box is een compleet voedingspakket vol lekkere en voedzame maaltijden, sapjes, thee, desserts en snacks. Zo hoef je je geen zorgen te maken over wat je wel of niet ‘moet’ of ‘mag’ eten. En je hoeft niet te koken! Op donderdagavond wordt het eten voor de laatste twee dagen bezorgd: zo blijft alles lekker vers. Het voedingspakket is compleet veganistisch en suikervrij. Wat er allemaal in het pakket zit, lees je hier.

Over Oh My Guts

Oh My Guts maakt gezond eten makkelijk en toegankelijk. Met hun maaltijdbezorgdienst leveren ze complete voedingspakketten (van familie-foodboxen tot detoxpakketten) voor wie op zoek is naar gezonde, volwaardige maaltijden – zonder zelf te willen koken. De maaltijden stellen ze samen in hun keuken en deli in Zaandam.

Waarom nu? Aanbieding!

Het voorjaar is dé tijd om een nieuwe start te maken. Als we van de winterse, verstilde yin-energie naar de meer beweeglijke yang-energie overgaan, krijgen we vanzelf meer behoefte aan buitenlucht, bewegen, energiekere yogahoudingen. En een paar winterse vetrolletjes kwijtraken is mooi meegenomen.

Speciaal voor het voorjaar is er deze aanbiedingsactie: i.p.v. € 199,- betaal je nu € 169,- voor de online training inclusief het 5-daagse detox-pakket! (Pakketprijs voor mannen: € 179,- i.p.v. € 209,-)

Let op: deze aanbieding geldt t/m donderdag 4 april (zodat jij je foodbox op maandagavond 8 april in huis hebt).

Handig om te weten

  • Wil je meedoen, maar op een ander moment starten? Dat kan! Bestel de online training met foodbox en kies in het bestelformulier zelf de bezorgdatum van je pakket. De bezorging start altijd op maandagavond, maar je kunt dus ook vóór of ná 9 april jouw pakket laten bezorgen. Na je bestelling heb je altijd en onbeperkt toegang tot de video’s.
  • Wil je meedoen, maar zonder foodbox? Ook dat kan. Bestel de online training zonder detox-pakket hier. Je houdt onbeperkt toegang tot alle video’s.

Tips & dips? Deel ze in onze Facebook-groep

In de speciale Facebookgroep kun je je ervaringen, inzichten en tips delen met je mede-detox’ers. Ook krijg je extra tips en oefeningen van Yoga Magazine, Myrna van Kemenade en Oh My Guts.

Doe ook mee!

Al ruim 60 yogi’s gingen je voor in deze (net nieuwe) detox-training. Schrijf je in voor 4 april om gebruik te maken van de kortingsactie.

AANMELDEN

12 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief