Doe mee met de Fit challenge!

Samen beginnen we het nieuwe jaar fit en gezond! Doe vrijblijvend mee.

Op 1 januari beginnen we gezamenlijk met de Fit & slank challenge, met yogadocente en personal trainer Danielle Raats (bekend van de succesvolle yoga bootcamp-challenge van afgelopen zomer). Op maandag starten we met een lekkere work-out: een Yang-flow. Op donderdag krijg je een ontspannen Yin yogales. En de hele week krijg je iedere dag via de mail tips om van 2018 je gezondste jaar ooit te maken! Met lekkere recepten, achtergrondliteratuur en motivatietips.

Danielle vertelt in nog geen minuut over de challenge:

Yoga om fit en slank te worden, ‘mag’ dat wel? Dat mag: Danielle legt uit waarom.

Door je aan te melden, ontvang je een week lang elke dag een e-mail. Doe gratis en vrijblijvend – je zit nergens aan vast. Meedoen kan gewoon vanuit je huiskamer!

Schrijf je in:

Slank met yoga

Online training
 • Slank, gezond en fit met yoga
 • In 14 lessen een gezonder leven
 • Actieve Yang en rustige Yin yoga
bekijk de training
 
-
Geef hier je reactie:
 • Heleen

  Ja, leuk, ik doe mee!

 • 'Ik dacht altijd: yoga is voor slanke mensen' - Yoga Online

  […] Wil jij het nieuwe jaar fit en gezond beginnen? Laat je inspireren door Monique en doe mee met onze Fit challenge. […]

 • Corrie

  Ik heb mij al in december aangemeld (2x). Maar kreeg geen bevestiging. Vandaag in mijn mail gekeken, nog steeds geen mail. Net weer aangemeld met ander e-mailadres maar nog steeds geen bericht van jullie. Staat ook niets in mijn spam.

 • Corrie

  Streep mijn bovenstaande reactie maar door. Problemen met synchronisatie van Outlook waardoor mailtjes niet goed worden weergegeven. Na lang zoeken kwam het mailtje vanavond door, helaas iets te laat om nu nog les te volgen.

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka