Challenge: start je eigen ochtendritueel

  • Leestijd: 2 minuten
  • Ilse Savenije

Wil je na de zomervakantie ook een frisse start maken? Doe mee met onze challenge: start je ochtendritueel!

Hoe werkt het?

Meld je gratis aan en je krijgt vanaf maandag 3 september* vijf dagen lang om 5.00 uur ‘s ochtends een video in je mailbox. Hierin nemen zes docenten je mee door hun ochtend en delen ze hun favoriete oefeningen, die je makkelijk thuis kunt meedoen. De video’s duren tussen de 10 en 20 minuten. Je leert dat je ’s morgens niet perse een anderhalf uur op de mat hoeft te gaan staan om mindful aan je dag te beginnen. Een korte oefening, het zetten van een intentie of een paar bewuste ademhalingen kunnen soms al voldoende zijn!

* Meld je je later aan? Dan start jouw challenge de eerstvolgende maandag. Je kunt de hele maand september nog meedoen.

Wat ga ik doen?

Elke docent vertelt kort over zijn/haar ochtend en neemt je daarna mee door een simpele oefening.

Dit zijn de docenten en de oefeningen die ze met je gaan doen:

Laat je inspireren door deze docenten en kijk wat bij jou past – zodat je na afloop je eigen routine kunt samenstellen. Of dat nu met gember-citroenthee is of met een dubbele espresso, met een Zonnegroet of een korte meditatie, met of zonder koude douche. Hoe klein of groot je ritueel is: van een goed begin van de dag heb je de hele dag plezier!

(Wij van de redactie zijn in elk geval al helemaal geïnspireerd. Cameravrouw Pascalle neemt tegenwoordig elke ochtend een koude douche, online redacteur Ilse zet ’s morgens een intentie en maakt haar schouders los terwijl ze haar ontbijtje maakt. Het werkt meteen!)

Schrijf je gratis in: verlopen

De challenge is verlopen, je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Delen via:
29 augustus 2018 | Laatst gewijzigd op 19 november 2018

56 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief