STAP 1 Jouw gegevens
STAP 2 Bevestiging

4x Yoga Magazine + cadeaubon van Yogisha voor € 25,-

4x Yoga Magazine + cadeaubon van Yogisha voor € 25,-

Ja, ik wil 4 nummers Yoga Magazine + een cadeaubon van yogisha (t.w.v. € 15,-) samen voor € 25,-, i.p.v. € 41,56. Dat is 40% korting!

Bij Yogisha kun je terecht voor al je yoga- en meditatiebenodigdheden. Je vindt er veel verschillende yogamatten, meditatiekussens en andere yoga-accessoires. Shoppen kan zowel in de winkels in Amsterdam en Den Haag of op www.yogisha.nl.

Jouw gegevens

Bestelling

Tot wederopzegging.
Kies je ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Ik ga akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw of aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.
4x Yoga Magazine + cadeaubon van Yogisha voor € 25,-

Jouw abonnement

  • 4 nummers Yoga Magazine thuisbezorgd
  • Goedkoper dan los in de winkel
  • Korting in de webshop en op trainingen
  • Cadeaubon van Yogisha t.w.v. € 15,-
Abonnementsvorm
Totaalprijs
€ 25,-